Miért csinálja ezt a húgom hörcsöge?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=5w2WXjEreoI
Általában izgalomra, vagy hanghatásra. Ma hoztuk el a kereskedésből...
2009. dec. 23. 17:40
1/7 anonim válasza:
Egyedül van? biztos rossz neki :(
2/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem még új neki a hely és fél azért csinálja, idővel megszokja. Nem hiszem, hogy beteg lenne...
3/7 anonim válasza:
Ja, most látom hogy ma hoztátok el. Akkor azért, mert még szokatlan neki a hely. Amúgy tényleg vigyetek mellé még egyet.
4/7 anonim válasza:
De csak akkor vigyetek még egyet, ha az állatkereskedésben is együtt voltak már, különben nagy valószínűség szerint bántani fogják egymást, ha azonos neműek. Ha pedig nem, ugye ott a kishörcsögök problémája. :D
5/7 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baja, nekünk is voltak hörcsögeink azok is ezt csinálták szerintem ismerkedik(nekünk fekete szibériai aranyhörcsögünk volt 2 is)és este mászkál, szaladgál stb..nappal meg alszik.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi megnyugtattatok, nekem is volt már pár hörcsögöm, de ilyet még nem hallottam :)
2009. dec. 23. 20:02
7/7 Salx Narval válasza:
Semmi baja, csak ismerkedik a hellyel és még fél egy kicsit.Viszont ez a futókerék, nagyon kicsi egy ekkora hörcsögnek,ebben meg fog sérülni.Feltétlen cseréljétek ki egy jóval nagyobbra,amíg nincs másik, addig se hagyd bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!