Mit egyen a hörcsög?
Figyelt kérdés
A törpehörcsög ehet háztartási vagy vanília ízesítésű kekszet?? Én úgy hallottam hogy felpuffasztja az állatkát, de mások szerint megfelelő egy kis nasira. Mi a véleményetek?2009. dec. 23. 10:08
1/8 anonim válasza:
Azt nem ehet! Semmiféle cukros, fűszeres kaját, valamint citrusfélét, káposztát, karalábét nem szabad! Az egy dolog, hogy megesznek mindent, de nem tesz jót! Rágcsálni, fogat koptatni én száraz kenyér darabát szoktam. Édességre nincs szükségük. Nálunk a kedvenc a tejföl :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. dec. 23. 10:26
3/8 anonim válasza:
Ja, meg a légy! Hogy is felejthettem ki :) Félig agyon csapva (kis gyakorlattal meglehet csinálni:). Az a csemegéjük :)
4/8 anonim válasza:
hörcsög tápot, dee húst is adhatsz nekik!!! a miénk nagyon szereti hidd el!!! mi szoktunk nekik csokit adni semmi baja nem lesz tölle!!!de csokibol csak egy nagyon picit nehogy megártson neki!!! és a képosztalevelet is nagyon szeretik!!!!adhatsz nekik paprikát,paradicsomot meg más zöltséget, gyümölcsöt!!!viz nem kell neki mert kapnak eleget a megmosott zöltséből,ja és a keksz adhatsz neki de csak modjával natur kekszet ehet de vaniliásat nem!!!
5/8 anonim válasza:
A mi hörcsögünk imádja az állatkereskedésben kapható jutalomfalatkákat. Egyébként tényleg nagyon érzékeny állatok, ami a kaját illeti. Folyadékpótlásra almát, körtét, répát szoktam adni neki. Úgy tűnik ez bevált, mert a höri már elmúlt három éves, még úgy tűnik semmi baja, a szakirodalom pedig max. három évre hitelesít egy hörcsögöt.
6/8 anonim válasza:
Húst nehogy adj neki!!! Rágcsálók, gyomra se bírná! Csokit se szabad!!!! Tényleg mindet szeretnek, de ha egyszer árt...
8/8 marcipanfelho válasza:
nálunk az almát nagyon imádja, az uborkát is megeszi, de az alma és a sajt a favorit :) ja meg a szotyi :D egész nap elszotyizgatna.. ha kibontva adom, ha héjastúl, imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!