A szüleim nem engedik hogy nyuszit tartsak de én nagyon szeretnék ölbe venni egyet meg gondozni? Mit tegyek?
nos, nem tudom hány éves vagy,gondolom még elég fiatal.de első körben olvass el mindent a tartásukról.és gondold át, hogy tudod-e vállalni ami ezzel jár.ami jelent 6-8,de akár 10-12évnyi gondoskodást is.:)szóval ez azért elég hosszútávú.:)
nekem ha lesz egy gyerekem,akkor fogom engedni,hogy legyen saját állatkája, ha Mindennek utánanéz.s tisztában van a dolgokkal.majd utána lehet.
(nekem törpenyuszim van,a kezdő összeg azért nem volt kevés.20ezertől több volt.nekem.)
A lányom csigát akart, megvettem.
A fiam táncoló egeret, majd halakat, majd gekko. Megvettem.
Lakásban lakunk.
Nehéz válaszolnom a kérdésedre, mert az ilyen szülőket nem értem meg.
De a hátterét sem, amiért a Te szüleid nem engedik.
Én azt mondtam a gyerkőknek, hogy ha gondoskodnak róluk, akkor kaphatnak.
És így is tesznek.
Szerezz jó sok nyuszis képet, rakj mindenhová belőle és mosolyogj szépen a szüleidre. :)
Persze az sem baj, ha jól tanulsz, szót fogadsz és így könnyebb a kedvükben járni.
Remélem sikerül!
1. Az utsó válasza kicsit gonosz volt
2. Velem tegnap ezért veszekedtek, mert hogy nem tarthatok törpenyuszit társasházban. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!