Soha nem volt még vadász görényem. Hogy kell tartani őket? Írjatok le mindent róluk oké?
Hát....köszi!
És azt tudjátok esetleg hogy karmol-e?
Mármint bútort...stb-t?
Hát kedves válaszolók, szép kis állattartók vagytok. "Nekem nem jött be" Szégyeljétek magatokat. Gondolom te nem rózsa illatút vécézel, sőt amíg pici voltál gondolom nem te tetted magadat tisztába. Anyud biztos nem mondott ilyet. Amúgy meg mielőtt veszel egy állatot illene utánnaolvasni.
Amúgy miért kell nekik olyan sok oltás???
Kedves kérdező.
Nekem két vadászgörim van és imádom őket. Ha foglalkozol velük mindenre megtaníthatók. Igaz egy kicsit makacsok, de a hasuknál fogva lehet őket irányítani. Ha nincs olyan nagyon sok időd, akkor én kettőt vennék a helyedbe, nagyon sokat játszanak együtt. Hát ami a kaparást illeti előfordul. Ajánlom, hogy minél többet olvass róluk, és utána dönts.
Hát te nagyon hülye vagy!
eleve nem arra válaszoltál amit kérdeztem...
-.-"
-Te red_bull_laky...sose vagy fenn msn-en?
-szeretnék beszélni a vadászgörényről!!!!
akkor mire válaszoltam szerinted? ne itt kérdezgess , ha annyira érdekelne rákeresnél...idióta-.-
írni se tudsz
Júúúújjj de fkg-vagy...:D
Nem baj nem foglalkozok veled mert szeretnék megtudni dolgokat a vadászgörényről és nem te érdekelsz!
-Igen rákeresnék kerestem is de gondoltam egy olyan akinek már volt\vagy van vadászgörénye több tapasztalattal rendelkezik...
-továbbra is várom válaszotokat!!!:):)
Előre is köszii.||
(az értelmeseknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!