Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Soha nem volt még vadász...

Soha nem volt még vadász görényem. Hogy kell tartani őket? Írjatok le mindent róluk oké?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk volt, ráment a házasságom, mert olyan büdös volt, hogy megundorodtam páromtól is. A ruháján, mindenén érződött:( Ráadásul harapott is, de amúgy messziről nézve nagyon ari volt.
2009. dec. 22. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem is volt, az enyém nem volt büdi , de nem jott be... a kakája valóban nagyon büdos, azt hittem, hogy elhányom magamat tőle..:S sokat kell velük foglalkozni, a harapásról nehéz leszoktatni őket, sok oltást kell megkapniuk és az étrendjükre is nagyon kell figyelni.. szóval elég idő és pénzigényesek, nekem ezért nem jott be.. te tudod, hogy mennyire vagy elszánt.
2009. dec. 22. 16:51
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát....köszi!

És azt tudjátok esetleg hogy karmol-e?

Mármint bútort...stb-t?

2009. dec. 22. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha kézhez szoktatod, akkor nem karmol és nem harap, erről régen úgy szoktatták le, hogy ha harapott vagy karmolt megpöckölték az orrát erősen és megértette és attól fogva nem harapott. Azt nem tudom, hogy bútort karmol-e, mert akinél én láttam, az a pincében tartotta és csak a kertbe engedte ki.
2009. dec. 22. 18:10
 5/12 anonim válasza:

Hát kedves válaszolók, szép kis állattartók vagytok. "Nekem nem jött be" Szégyeljétek magatokat. Gondolom te nem rózsa illatút vécézel, sőt amíg pici voltál gondolom nem te tetted magadat tisztába. Anyud biztos nem mondott ilyet. Amúgy meg mielőtt veszel egy állatot illene utánnaolvasni.

Amúgy miért kell nekik olyan sok oltás???

Kedves kérdező.

Nekem két vadászgörim van és imádom őket. Ha foglalkozol velük mindenre megtaníthatók. Igaz egy kicsit makacsok, de a hasuknál fogva lehet őket irányítani. Ha nincs olyan nagyon sok időd, akkor én kettőt vennék a helyedbe, nagyon sokat játszanak együtt. Hát ami a kaparást illeti előfordul. Ajánlom, hogy minél többet olvass róluk, és utána dönts.

2009. dec. 23. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
utánaolvastam, de sehol nem írják le semmilyen állatról, hogy sokat kell vele foglalkozni és idegesítő, mert mindenki csak dicséri. úgy gondolom mindenkinek tudnia kell, hogy mire vállalkozik, mielőtt megveszi. én is csak jókat hallottam, azért vettem meg, de nem bírtam vele foglalkozni, ezért elajándékoztam egy olyan nőnek, aki már régóta vágyott rá.inkább tudja meg ő is, hogy mi lesz, mintsem úgy járjon, mint én. tessék lepontozni.
2009. dec. 25. 21:21
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
és mielőtt azt írnád, hogy minden állattal sokat kell foglalkozni, kutyám és macskám is van, őket imádom és sokat foglalkozok velük. de korántsem annyi szükséges nekik, mint a vadászg. nek.. ja és lehet, hogy te nem adattál be neki minden oltást, de sok kell nekik
2009. dec. 25. 21:22
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát te nagyon hülye vagy!

eleve nem arra válaszoltál amit kérdeztem...

-.-"

-Te red_bull_laky...sose vagy fenn msn-en?

-szeretnék beszélni a vadászgörényről!!!!

2009. dec. 26. 08:39
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

akkor mire válaszoltam szerinted? ne itt kérdezgess , ha annyira érdekelne rákeresnél...idióta-.-

írni se tudsz

2009. dec. 27. 13:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Júúúújjj de fkg-vagy...:D

Nem baj nem foglalkozok veled mert szeretnék megtudni dolgokat a vadászgörényről és nem te érdekelsz!

-Igen rákeresnék kerestem is de gondoltam egy olyan akinek már volt\vagy van vadászgörénye több tapasztalattal rendelkezik...

-továbbra is várom válaszotokat!!!:):)

Előre is köszii.||

(az értelmeseknek)

2009. dec. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!