Túl etetés vagy bélelzáródás vedlés miatt, esetleg nincs is baj?
Figyelt kérdés
1,5 éves oroszlánfejű törpenyúlról lenne szó.
Észre vettem, hogy 2 napja nem nagyon eszi meg a tápot amit elé rakok. Volt egy teljes nap mikor nem is adtam neki és nem hiányolta. Gondoltam sok táp lett elé rakva, sokat evett, nem éhes...
Evett répát, ma adtam neki salátát és almaszirmot, mindet megette. Iszik rendesen. Kedve tökéletes, játékos és sokat ugrándozik.
Kitakarítottam a kis wc-jét, láttam benne szabálytalan alakú, hosszúkás, szőrcsomós bogyót. A nagy vedlés miatt, esetleg lehet nagyobb baj?
Most,hogy tettem alá új forgácsot, kíváncsi vagyok, hogy bogyózik-e.
Valakinek volt hasonló tapasztalata, illetve valami jó tanács mit tehetnék hosszú hétvége előtt?
2014. ápr. 19. 02:44
1/1 anonim válasza:
Túletetésnél a lágybélsarat nem fogyasztja el, a szőrös bogyó viszont nem túl jó jel. Adj neki ananászt(nem konzervet), vagy 100%os ananászlevet. Ha nem lesz bogyó, még ma vidd orvoshoz, vegyél bio lapist, gastrofermet, vagy fibreplexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!