Szerintetek is gáz 13 évesen nyulat venni? .
Figyelt kérdés
A matektanárom igen jófej. Ellehet vele beszélgetni. Ma mondtam neki hogy: "Találó ötlet húsvétra nyulat kérni?"(kapok is már mindenépp).
Mire a tanár: "nem vagy te már túl idős ehhez?"
Meg még mondta hogy neki is volt nyula KISEBB korában.
Most ez ennyire gáz?....:/
2014. ápr. 14. 23:10
11/14 A kérdező kommentje:
házinyúl lesz. És nem csak Húsvétra,hanem csak akkor hozzák meg a rokonaink,hiszen velük csak ekkor találkozunk.
Tudom,hogy felelősség, van már egy 4 éves kutyám amin tapasztaltam,és mai napig ugyanugy gondozom,mint a kezdeti időszakban.
2014. ápr. 15. 15:47
12/14 A kérdező kommentje:
Nem az első nyulam lenne,már volt 8évesen is egy házi,csak arra már nem nagyon emlékszem mert visszaadtuk a rokonunknak,mert ideiglenesen volt nálunk 1 évig
2014. ápr. 15. 15:50
13/14 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok és évek óta mindennél jobban szeretem a nyuszimat. Ezt nem érzem gáznak. Nem értem, hogy a tanárod miért ilyen negatív.
14/14 anonim válasza:
Negyvenen felül vagyok, három tengerimalaccal.
Nem gáz, viszont nagy felelősség.
Olvass utána, hogy hogy kell etetni, tartani, mert (bár mint írtad hogy volt már nyulad) sosem árt tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!