Szoktatok macska száraztápot adni aranyhörcsögnek?
Én nem adtam neki soha!:)
Nem tudom,hogy lehet-e,de belegondolva talán nem érdemes!
Mivel tartalmazhat olyan összetevőket amik a hörcsög számára káros:)
Előzőnek: A hörinek kell állati fehérje, nem ló..
Am macska jutalomfalatról tudom,hogy lehet adni. Persze csak jó minőségűt és minél ritkábban. Havi 1-2db. Viszont az alacsony fehérje tartalmú kutyakekszek teljesen biztonságosak nekik, inkább azzal próbálkozz. :)
20 éve vannak hörcsögeim. A macskatápot nem preferálom nekik én se, főleg az olcsóbbakat nem (színezék, ízfokozó, ki tudja mi).
Szuper-prémium kutyatápot szoktam a jelenleginek 1-2 havonta adni 1 szemet. Viszont hetente kap körömnyi sajt darabkát, főtt tojás fehérjét.
A höriknek kell az állati fehérje, ami lehet: sajt, főtt tojás, amiket írtam, illetve lehet neki száraz vagy elő lisztkukacot is adni.
Ilyennel még nem találkoztam, csak futóegérnél. Ott a csapzott szőr a túl párás levegő miatt alakul ki. Megoldása,az hogy az egeret terrárium helyett ketrecben kell tartani,ugy nem fulled be a helye. De hogy horinél mi okozza,azt nem tudom,lehet szintén a pára. Még azt tudom elkepzelni,hogy viszket a bore es nyalja magat.
Hátha valaki ír még ide ezzel kapcsolatban. Szerintem kisállatos orvost is megkerdezhetsz.
Lehet csak neki ment az itatónak,vagy alaposan megtisztálkodott! :)
Vagy mindig csapzott a szőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!