Milyen jó és gyors megoldással lehet megfogni egy egeret a lakásban?
nekünk az üveg+dió soahasem jött be, a sajtos "ütőér vizsgálós"sem.
viszont a ragasztó igen. iagz, az is scak úgy, ha müzlit szorunk bele, azt nagyon szereti...egy éjszaka alatt meglett.
bár azóta már biztos megfogtad
amúgy igaz, h sokat kinlódik, de meg lehet könyörülni rajta, vizbe teszed és megfullad hamar . szegény, sajnálom azért :(
vízbefojtani? jézusom... nem tudom, ezt hogyan lehetne abszolválni, pedig előttem a feladat, hogy mit csináljak a csapda által elfogott példányokkal, mert hogy elengedni nem fogom, az hétszentség, mert sajnos VISSZAJÖN! agyoncsapni, vízbedobni, pff... hogyan?
a helyzet az, hogy zöldövezeti panel legfelső emeletén jelent meg nálam - még azt sem tudom, hány darab - de az egérpiszkot megtaláltam, és azt is, hogy hol közlekednek a lakások között: a vízcsövek mentén a vizesblokkokban (strangok más néven), vettem humánus élvefogó csapdát, kétfélét is, mert első körben nem akartam hogy baja esék, de nem fogott semmit egyik sem, és a dióval kitámasztott cserepes módszer sem, így muszáj volt a ragasztót bevetnem, ami minden általam megkérdezettnél bevált, de iszonyú ijesztőnek találom a dolgot, hogy ha beleragad szerencsétlen kártevő, utána ott visítson-szenvedjen nekem... ezért is keresgélek mindenfelé, mert ma tettük ki a ragasztós csapdákat, de előre rettegek (nő vagyok, mondanom se kell, és nincs férfi a háznál napközben, hogy helyettem megoldja), szal előre félek, hogy mi lesz, ha beléjük ragad egy... ugyanakkor jó lenne, mert a folyamatos tisztogatástól-fertőtlenítéstől is herótom van már, és egyáltalán: mit keres az egér a panelben?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!