Miért piros a patkány szeme? A patkányom talpain ilyen kis dudorok vannak amik olyanok mintha nedvesek lennének ez normális?
Fehér patkányra gondolsz? Annak piros? Mert az ugyanis fajta jelleg mint pl a fehér nyúlnak is piros a fehér egérnek.... azért mert albinó mindegyik
A dudorokkal meg szerintem vidd el állatorvoshoz mert az nem igazán normális
Az albínó patkány szeme természetes, hogy piros a pigmenthiány miatt.
A talpán vannak piciny kis dudorok, talppárnák, olyan kellemes nem is nedves, inkább bársonyos a tapintása.
Fürdetni nem szabad gyakran, mert árt a szőrének, de pár havonta nem árt, főleg ha többen vannak, lepisilik egymást, kicsit szagosak tudnak lenni, meg egy idő után a farkuk is besárgul, bár ez csak esztétikai probléma.
( egy patkánytartó )
köszi szépen
megyek is fürdetni tegnapelőtt vettem és nagyon büdös
Csak tudnám ki találta ki ezt a patkányfürdetős dolgot... Őt dugnám folyton a csap alá... Nem kell fürdetni a patkányt, hacsak nem egészségügyi (!) ok van rá! Aki szerint büdös a patkány, ne tartson olyat, vagy takarítsa a ketrecét sűrűbben! Rendszeres alomcserével, ketrec alapos átsikálásával és megfelelő alom használatával nem büdös a patkány!
(Többpatkányos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!