Mennyibe kerül a koboldmaki? Hol tudok ilyet venni?
Hát, én nem akarlak megbántani, de nem tudom, honnan szedted ezt a koboldmaki dolgot...
Elsőre is iszonyú furának tűnik az ötlet, és netes keresgélés után is azt találtam, hogy "fogságban csak nagyon nehezen tartható". Szerintem aki azt mondja, hogy van neki, az hazudik. Vagy a cirmos macskát nézi annak.
Szerintem nem lesz koboldmakid. Bocs.
Nagyszerű, hogy meggondoltad magad, főleg, hogy nem az érdekelt, honnan beszerezhető és mennyiért a természetes tápláléka v. ahhoz hasonló. Egy állat tartásánál nem az "akarok egyet" című önzéssel, hanem "milyen gondoskodást igényel/mit kell tudnom róla, hogy jó gazdája lehessek" kérdéssel kell közelíteni.
Egyébként k.. aranyos tényleg, ahogy a fix szemgolyóiban (nem mozognak) a pupilla kitágul, meg hozzá az arc, de ezt a netről is meg lehet mutatni, anélkül, hogy rendelkeznénk egy ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!