Meg lehet-e fürdetni a hörcsögömet? Élvezné? Vagy elszaladna úgy hogy megse találnám?
Figyelt kérdés
A hörcsögömet nagyon meg szeretném fürdetni.De félek hogy beleful vagy megijed vagy kiugrik a vízből?VAjon lehet-e egyáltalán vagy meglehet próbálni és hátha szeretni fogja?????Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!!Köszi x100002009. dec. 17. 16:55
1/8 anonim válasza:
Úszni tud, csak nem szeret. Felfújja a pofazacskóját és kapar a lábaival. Nem hinném, hogy élvezi.
2/8 anonim válasza:
lehet fürdetni mert amikor gombás akkor is valami speciális samponna kel .Én csak akkor szoktam fürdetni,amikor kiszökik és pókhálós XD
3/8 A kérdező kommentje:
17:37 és élvezi????szereti??vagy csak kényszer????
2009. dec. 17. 17:47
4/8 A kérdező kommentje:
csak az az igazság hogy nem merem azért,mert ha nem szereti mérges lesz rám,és nem fog szeretni utálni fog.Szerintetek??Olyan tanácstalan vagyok :S
2009. dec. 17. 17:49
5/8 anonim válasza:
Nem nem szereti! Ne fürdesd meg, hacsak nem bőrbetegsége van és az orvos nem írt rá valamit amiben meg kell fürdetni. Egy rágcsálót amúgy sem kell fürdetni, ezek nem kutyák, nem fogja magát a szobában összepiszkolni, nekem is hörcsögöm van, de még sosem fetrengett az ürülékében, hogy meg kellett volna fürdessem, ha jót akarsz neki ne fürdesd meg. Annyi ilyen kérdés van rágcsáló fürdetéssel kapcsolatban, de egy rágcsálót csak úgy hobbyból, mert az milyen vicces NEM KELL fürdetni!! főleg nem egy hörcsögöt. és ha mégis megfürdeted, és kapálózik az nem azért lesz mert élvezi, hanem mert el akar menekülni. a hörcsögök a természetben nem mennek el a tóba fürdeni!!! Szóval ne tedd!
6/8 anonim válasza:
szerintem se kellene megfürdetned...
7/8 anonim válasza:
Ne kínozd a fürdetéssel! Ha feltétlenül muszáj (egészségügyi oka van), akkor nyilván meg kell, de a saját szórakoztatásod miatt ne fürdetsd!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!akkor nem fürdetem meg
de a youtuben sok ilyen hörcsög van amék fürdik.
köszi mégegyszer;)
2009. dec. 18. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!