Jól tartom Majmócát?
Majmóca a neve szerint, fajtája Dzsungáriai törpehörcsög.
Kis világosszürke félmaroknyi vacak.
- Egy 50 x 42 x 30 as, fedetlen terkóban lakik amiből kimászni nem tud .
- Alomnak forgácsa van, 3 - 5 cm vastagon
- Van 3db házikója, ebből az egyik "répában" alszik,napi 22 órát :D
- Van egy mókuskereke, fém, jó hangosan nyikorog éjjel.
- Golyós itatója nincs, kis akriltálat vettem a kereskedésben, abból iszik
- Etetőjét kivettem, a háza elé van borítva a kaja.
- Ilyen kaját adok neki, ezen kivül semmi mmást, csak almát : [link]
napi fel orat jatszok vele...
Ez így jó?
jó :) de adhatsz neki ubit, sütőtököt, paprikát, paradicsomot is, hogy ne csak 1 fajtát kapjon
kajás tálat szerintem tarts neki, ami kell azt úgyis kihordja belőle és a többit ki tudod dobni.
én Multifit tápot adok neki, amit mutattál azt még nem próbáltam, de szerintem az is jó :)
Sok-sok különféle gyümölcsöt kell neki adni, különben durva hiánybetegségei lehetnek!
Fő a változatosság!
Változatos zöldség/gyümölcs!
Ubi, paprika, paradicsom, alma, fehérrépa, sárgarépa. Minden meghámozva, KIMAGVALVA és megmosva!
És a mókuskereke remélem nem olyan,a mibe kis rácsokon futkározik, mert eltörheti a lábát ha rosszul esik.
Vegyél neki olyat, ami fedett, és nem rácsos az a része, ahol futkározik.
Tehát ez NEM JÓ neki?: [link]
Köszönöm a válaszokat!Akkor mostantól a kaja változik, éés a kerékkel is csinálunk valamit
Köszi :D Tiszta olyan mint egy kismajom, meg hát olyan ostoba szegény, muszáj volt ezt a nevet adni neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!