SEGÍTSÉG! Mi lehet a baja a degunak? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Felfordult a hátára, amikor visszaraktam a ketrecbe, és elkezdett kapálózni, és körbeb körbe ment a hátán. Utána meg teljesen lemerevedett. A húgunk azt mondta, hogy befújta parfümmel (igen, le is csesztük elég rendesen!!!) Azóta rendben van, de mit csináljunk? Lemostuk a szőrét, meg is törölgettük rendesen, de mit tehetünk még? Sürgős! A válaszokat előre is köszönöm!2014. márc. 13. 19:06
1/5 anonim válasza:
Na pont az ilyenek miatt nem szabadna, hogy akárki tarthasson állatot.
2/5 A kérdező kommentje:
Alig 5 éves! Nem tehet róla, nem tudta mit csinál -.-
Valami segítő dolgot nem tudna mondani valaki! KÉRLEK!
2014. márc. 13. 21:41
3/5 anonim válasza:
De hát azt írtad, már rendben van. Ezek szerint nincs jól? Szerintem a lemosáson kívül mást nem tudsz otthon tenni, ha nem javul az állapota, dokihoz kell vinned.
4/5 anonim válasza:
Szerintem, mindenképp vidd el dokihoz. Lehet, hogy van valami baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!