Az emlősök tojással szaporodnak?
neked nagyon unalmas életed lehet, hogy ezzel a kamu kérdés kiírásával szórakoztatod magad.
Gondolom a macskád készül a húsvétra, te agybeteg -.-
nagyon szép dolog, hogy állatmenhelyről hoztad, DE ettől még hülye és felelőtlen vagy. Ha örökbefogadnál egy gyereket és megbetegedne, de ugye nem tudod dokihoz vinni akkor az mentség lenne h : hát én örökbefogadtam, végül is az nem számít, hogy nem tudok róla gondoskodni.
inkább örülj annak, hogy ilyen helyesírással(olvasd már vissza amit írsz, tiszta zagyva az egész) és ennyi ésszel (az emlősök tojással szaporodnak) legalább van munkád, de ha már tudod h nem keresel eleget, akkor ne tarts állatot!!!
szegény Darwin forogna a sírjában ilyen Taigetosz pozitív egyének láttán (guglizd ki gyorsan h mit jelent az amit írtam) :(
van baj a helyesírásoddal,de szerintem nagyobb baj van Veled! Befogadtad-oké-rendes dolog! Eteted-hurrá! De ha nincs pénzed dokira,rendben,de ezt tényleg így kell kiírni?? Szerinted az jön le,hogy te aggódsz a macskádért(aki tojást tojt) vagy az hogy unatkozol és még h.lye is vagy?! Remélem a macskád nem tojt és nem beteg,és azt is hogy nincs! Ha mégis van,és mégis beteg,akkor szedd össze magad és ha pénzed nincs is eszed legyen.
Nem sértegetni akartalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!