Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsögöm nek adhatok...

A hörcsögöm nek adhatok alomként kinti szárított füvet amit én szedek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Adhatsz amugy azt szénának hivják... De joban jársz meg jobban is szeretik a hörik a bolti faforgácsot. Állatkereskedésekben van pár száz forint
2009. dec. 12. 14:59
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom de azért szénát használok mert allergiás a porra
2009. dec. 12. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedj te füvet. Nem tudhatod, hogy milyen mérgező füvek kerülnek bele, amit ha megeszik, akkor meghal tőle. Ha már ennyire ragaszkodsz a szénához, vegyél a kisállatkereskedésben. Nem drága. De ha javasolhatok egy jobbat, amit én is használok, mert nekem is gondjai vannak a hörimnek a poros forgáccsal, én csutkaalmot használok. Pepe vagy Woodi márka. Teljesen pormentes, apró szemekből álló ledarált kukoricacsutka granulátum. Remek szagmekötő, egy hét múlva sem érezni a pisit! Én a helyedben ezt venném, Fressnapfban, vagy Auchanban, de szinte bárhol kapható, az ára 600-900 forint között van 5 literes zacskó. De sokáig elég, mert sokkal kevesebbszer kell cserélni, mint akármelyik más almot. Ilyet használj szerintem! Nekem nagyon bevált, és nem is használnék már mást.
2009. dec. 12. 17:04
 4/9 Salx Narval ***** válasza:
A jobb minőségű alom, nem poros és még illatosított is.A vákumos kiszerelés miatt, gazdaságosnak is mondható.Sajnos a kerti fű is porzik, ha kiszárad, ide esetleg a vastagabb szárú, felaprított szalmafélék felelnének meg.A fent említett csutát én is ajánlanám.
2009. dec. 13. 09:19
 5/9 A kérdező kommentje:
az előzőnek:Már minden fajta forgácsalmot kipróbáltam de mindegyiktől tüsszögött és illatosítottatt nem akarok használni mert attól daganatos lesz a nemi szerve
2009. dec. 13. 16:18
 6/9 Salx Narval ***** válasza:
Ne röhögtess, ezt meg honnan vetted, mármint, hogy daganatos lesz a kamillás vagy a zsályás fenyőforgácstól?KB 6-éve használom, teljesen portalan és nagyon finom hántolású.Nem vegyi anyaggal van illatosítva, hanem szárított gyógynövénnyel.Mind a két fajta, fertőtlenítő és nyugtató hatású.
2009. dec. 14. 06:21
 7/9 Salx Narval ***** válasza:
06-21 vok,Ha ennyire nem bírja a port a hörid és nem szeretnél jobb minőségű almot venni, akkor szitáld ki a forgácsot, vagy tedd bele egy szúnyoghálóval fedett keretre, és szívasd ki a port porszívóval.Én is porszívózni,vagy szitálni szoktam, az olcsóbb forgácsot.De ha tehetem, akkor a jobb minőségűt veszem.
2009. dec. 14. 10:13
 8/9 A kérdező kommentje:
06:21-nek én vegyi illatosításra gondoltam nem pedig természetesre és igen már próbáltam portalanítani a forgácsot és még akkor is olyan maradt szval erről ennyitt
2009. dec. 14. 15:52
 9/9 Salx Narval ***** válasza:
Sajnálom ettől jobbat nem tudok mondani,alaposabban kel kiporszívózni.De talán másnak, van valami jobb ötlete.
2009. dec. 14. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!