Hogy kell a törpenyuszit hátra fektetni és a pociját simizni?
Figyelt kérdés
Próbáltam többször is hasra fektetni de nem sikerül,mindig megfordult...2014. febr. 14. 18:15
1/10 anonim válasza:
Leginkább sehogy? Minek kínzod szerencsétlen nyulat? Mennyi ideje van nálad, hogy te ilyeneket akarsz vele művelni?
3/10 anonim válasza:
Az állatokat erre nagyon kicsi korban kell szoktatni, így ha apró korában nem szoktatták erre, akkor esélytelen. Nehogy megnyomd, vagy netán eltörd valamijét!!
4/10 anonim válasza:
1.Leülsz és magad mellé veszed a nyuszit!
2.összezárod a lábad!
3.megfogod a a tarkójánál lévő bőrt,felemeled,és a hátánál szétnyitod az ujjaid,lehetőleg úgy hogy megtámaszd a nyuszit!
4.A lábadra fekteted,a tenyereddel elereszted(kihúzod óvatosan alóla).
5.a bőrt továbbra is fogod és simogatod hátha megszokja
6.A fejét az egyik kezeddel megtámasztod!
Ha visszafordul akkor nincs mit tenni,nem szereti!
5/10 anonim válasza:
Negyedik, ez egy oltári nagy hülyeség! Kérdező, ne higgy neki! Ez kínzás, semmi más.
6/10 A kérdező kommentje:
Első három válaszoló: nyilván nem azonnal meglöktem a nyuszit hogy forduljon meg..simiztem,aztán próbáltam a pocsiját is...4,5 válaszoló nemtudom hogy kinek van igaza.
2014. febr. 16. 09:52
7/10 anonim válasza:
Nagyon vigyázni kell ezzel, mert a nyulak úgymond "lefagynak", ha hátra fordítják őket, de ha sokáig maradnak úgy, sokkot kaphatnak és idegi károsodás érheti őket!
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem is próbálkozok vele..köszi a válaszokat!
2014. febr. 18. 13:45
9/10 anonim válasza:
A helyedben én nem tenném. Ez a testhelyzet nagyjából olyan a nyúlnak mintha téged fejjel lefele lógatnának. Természetellenes, és így kiszolgáltatva érzi magát, mert ne felejtsd el, hogy ő egy menekülő állat, te pedig a ragadozó vagy!
A negyedik válaszolónak pedig üzenném, hogy ha a nyulat a tarkóján lévő bőrnél fogjuk meg az fáj neki!
10/10 anonim válasza:
Nem faj neki :) De egyébként tenyleg nem szeretik,ha a hátukra fordítják őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!