A rácsos ketrec vagy a plexiterrárium jobb egy törpehörcsögnek?
Figyelt kérdés
Plexiterrárium:
Ketrec:
Nekem a plexi jobban tetszik, mert nem tud belőle kiszemetelni, nem tudja rágni a rácsokat és nem is tud kibújni a rácsok között, ha esetleg kicsi maradna. Szerintetek?
2014. febr. 9. 12:02
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen a plexi. Volt már rácsos ketrecünk, nagyon rossz az emeleten a rácsokon lépkednie a hörinek. Bár könnyebbnek tűnik takarítani a rácsosat, de nálunk elég hamar elhajlottak a rögzítő fülek. Egyáltalán nem otthonos neki. Jelenleg sima akváriumban tartjuk, egy fél kókuszhéj a háza, imádja, van bent kerék is. Persze a hörik imáják az algutas megoldásokat, búvóhelyeket, volt már egy egész hörcsögvárunk is plexiből, rengeteg alagúttal. Nehezebb takarítani, de a hörik alapvetően tiszta állatok, egy helyre ürítenek, szóval a plexiben biztos jobban érezné magát!
2/4 anonim válasza:
A két linkelt hörcsög otthon közül én is a plexiterráriumot választanám helyedbe.
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben vennék neki egy sima emelet nélküli rácsos ketrecet. Én is tegnap vettem a hörinek 8.500ft-ért szép tágas, és elfér benne sok-sok minden.
Én ilyet vettem neki, csak szürke-fehérbe: [link]
4/4 anonim válasza:
Ketrec!
Ilyen zárt szarokban kínzás élni a hörinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!