Mivel lehet kitisztítani a nyuszi pisit a wcbol?
ne domestossal!!
a nyuszik nagyon érzékenyek az ilyesmire, én nem kockáztatnék, nehogy baja legyen tőle ha esetleg kíváncsiságból megnyalogatja vagy ilyesmi.
Én általában csak sima vízzel szoktam, de ha nem múlik el a szag akkor az ecet csodákat tud tenni, és attól a nyuszinak sem lesz semmi baja :)
Ecet, vagy szódabikarbóna.
Vegyszert ne használj!
pontosan ijesmire gondoltam...nem pedig szerekre.... :)
koszik
3. válaszoló, te miről beszélsz?? Nem elég kiszedni! Több éves nyuszinál meg több éves szag lenne?
Vegyszereket soha, semmilyen állat takarításánál nem használunk, csak ecetet. Az amúgy mindent leszed a vízkőtől kezdve a pisis folton át.. A domestos egyik fő összetevője is az ecet amúgy.
#8-nak
Nem olyan rossz az elképzelése a 3-nak, csak nem így kell megoldani.
Kétségtelen, hogy egy jól kimosott WC megint újdonság a nyuszinak és nem biztos, hogy rögtön használni fogja.
Én viszont inkább kimosom rendesen ecettel vagy szódabikarbónával és utána abba a friss macskaalomba amit beleteszek rakok egy keveset a régiből, hogy a szag megmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!