Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy lehet összeszoktatni a...

Hogy lehet összeszoktatni a hörcsögöket? 1 fiú 1 lány de a lány még kicsi és a fiú szexelni akar vele

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy szoktassam össze őket mert akárhányszor összeraktam őket a fiú rámászott a lányra de a lány még kicsi
2014. febr. 3. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Még hagyd őket, de nem tudom hallottad-e, hogy a hörcsögöknél jellemző a kanibalizmus, vagyis egy idő után megeszik egymást, vagy ha nem is eszik meg, de az egyik meg fogja ölni a másikat! Nem tudom mindegyiknél, de én nagyon sok ilyet láttam már.
2014. febr. 3. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
A hörcsögök magányos állatok, nem igénylik egymás társaságát. Sőt, ki is nyírhatják egymást. Ne rakd őket össze, főleg úgy, hogy a lány hörcsög még kicsi.
2014. febr. 3. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Sehogy, ne szoktasd őket össze a hörcsögök magányos állatok, egyedül érzik jól magukat és ne is szaporitsd őket feleslegesen főleg hogy a lány kicsi, semmi jó nem sül ki belőle, nem szabad!!!

Ki is nyirhatják egymást bármelyik pillanatban, azonnal tedd őket külön ketrecbe!

2014. febr. 3. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha Te is tudod, hogy a lány még kicsi, mi a fenéért akarod, hogy belehaljon a fialásba?!

Ráadásul minek szaporítasz hörcsögöket, ha nem is tudsz róluk semmit a kérdésedből kiindulva?!

Egyébként pedig magányos állatok. Tedd őket külön helyre, nem kell feleslegesen kishörcsög, mert ha hozzáadjuk a tapasztalatlan viselkedésedet, a végén az összes hörcsög kinyiffan valamitől...

2014. febr. 5. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!