Az normális, hogy az anya aranyhörcsög a szájában a a th 1 napos kicsinyeivel rohangál?
Nem akkor kéne a ház ha már felnőttek... Pont az a lényeg, hogy akkor érzi magát biztonságban szerencsétlen állat, ha van búvóhelye. -.-
4 hetes korban pedig amúgy is nemek szerint külön kell választanod őket! (Később pedig egyesével is el kell helyezni)
Igy van, ahogy az előző hozzászóló irta. Ház már rég kellett hogy legyen, ott nyugisan tud szoptatni az anya hörcsög és biztonságban érzi úgy a kicsinyeit.
Vigyázz arra hogy mivel most már mászkálnak a kicsik, hogy amikor este az anya hajtja a mókuskereket nehogy beakadjanak közbe a kicsik! Én mindig szem előtt tartottam őket mikor ment a mókuskerék, éjszakára meg inkább kivettem a kereket, mert életveszélyes a számukra mivel még kicsik.
3-4 hetes kort ha elérték akkor pedig külön kell őket választani egyesével. Jó kivárni a 4 hetes korukat, viszont ha úgy látod hogy már az anya nem akar szoptatni és ellöki magától a piciket, meg ha a picik már túl harciasak egymással, akkor 3 hetesen is elválaszthatok őket. Én igy csináltam, és már ekkor mindet külön-külön ketrecbe kell tenned. Én addigra beszereztem mindegyiknek külön otthont és megtartottam mindegyik hörcsögöt végül mert nagyon a szivemhez nőttek.
Neked mi a terved velük ha külön teszed őket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!