Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az 5 éves lány tengerimalacom...

Az 5 éves lány tengerimalacom fél oldala megkopaszodott. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Nem rühes,de állatorvoshoz nem tudom vinni mert nagyon drága.Soha nem érintkezett kinti állatokkal,és ez néhány hete kezdődött.Szép sima a bőre és nem vakaródzik. Változatos vitamindús ételeket kap és magvakat is.Nem tudom mit csinálok rosszul.És még soha nem ivott vizet és nem is akar most sem.Tudnátok segíteni?
2009. dec. 4. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Van mellette másik malac? Gyakran lerágják egynás szőrét. Esetleg a saját szőrét nem rágja? Figyeld meg!

Ha nem, akkor fürdesd meg Neostomosan fürdetőben, ezt állatpatikában lehet kapni. Biztosan segíteni fog. 4 héten át minden héten fürdesd meg benne egyszer és vissza fog nőni a szőre!

2009. dec. 4. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Van társa,egy másik lány együtt vettük valószínűleg testvérek.Most külön vannak mert állandóan nyafog visít ha a másik közelít hozzá,de még nem láttam hogy bántotta volna.
2009. dec. 4. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt egy link a tengeri malacoknál előforduló betegségekről...Hátha kapsz választ te is..

[link]

2009. dec. 4. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de 5 év egy tengerimalacnál már szép kor. Lehet hogy szimplán öregszik és kopaszodik:-)
2009. dec. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!