Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Felpárzott a nyulam?

Felpárzott a nyulam?

Figyelt kérdés
1 hete felpároztattam az egyik anyanyulamat és ma újra beraktam a kanhoz, hogy lássam sikeres volt-e a fedeztetés. Mikor ráraktam a kezemet a hátára vagy mikor megakarta ugorni a kan hangosan elkezdett kummogni meg nyöszörgött és "olyan sírós hangokat adott ki", de a kan mégis egyből megugorta. Akkor már terhes volt vagy csak most lett az?

2014. jan. 4. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Minek szaporítasz, ha nem értesz hozzá?

Még olyan alapvető fogalmakat sem tudsz, hogy a hím nyúl bak, és nem kan.

2014. jan. 4. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem ha a bak helyett kant írok az nem olyan nagy tragédia, gondolom te sem úgy születtél, hogy értettél a nyulakhoz.:) Egyszer nekem is meg kell tanulnom...

(Bocs nem sértésnek szántam.)

2014. jan. 5. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak szerintem nem akkor kéne megtanulnod, amikor már eléggé benne vagy a dologban.

(Nem sértés.)

2014. jan. 5. 00:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok azt értem, idáig egy pár darabot már felpároztattam és azoknál mindig úgy volt ha egy hét után újra visszaraktam vagy sírt és nem vette fel (később olyankor le is ellett) vagy nem sírt és felvette rendesen. Próbáltam tanulgatni róla mielőtt belevágtam csak ilyet nem írtak sehol...
2014. jan. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!