Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpenyúlhoz milyen kisállat...

Törpenyúlhoz milyen kisállat illene, hogy ne unatkozzon? (:

Figyelt kérdés
1 törpenyúlam van és kb másféléve "egyedűl van".Szeretnék neki egy társat!!!Tudom,hogy a legjobb egy másik nyuszi,de ő fiú és ha lányt tennék mellé akkor ott nem volna megállás a nyuszi gyártásba. :/ Ha fiút tennék mellé akkor meg biztos harcolnának..Ivartalaníttás pedig nem szeretnék.Ötlet? ((:

#Törpenyusi
2014. jan. 2. 23:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Tengerimalacot, hörcsögöt egy rúgással megölhet, a macska pedig a nyuszit bánthatja.

Az ivartalanítás a nyuszinak is jó, az enyém sokkal nyugodtabb lett tőle, ráadásul egy csomó eü gond lehet abból, ha ivaros marad. Az altatástól én is tartottam, de jó orvost kerestem, és nem volt gond.

2014. jan. 3. 11:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igazatok van!Lehet megmaradok én neki társnak (: az ivartalanítást még meggondolom (:
2014. jan. 3. 11:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is ez volt a bajom,csak én tmalac mellé vettem a nyuszit társnak,de hamar kiderült h nem valók össze. Azóta külön ketrecbe vannak és mindig kiengedem őket egyszerre és úgy jól elvannak.

Ivartalanítani én sem szeretném :/

2014. jan. 3. 13:40
 14/21 A kérdező kommentje:
:) így van!
2014. jan. 3. 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy "elvan" magának, de az megint más hogy jól érzi-e magát egyedül. Kérdezz meg egy állatorvost, szerintem a nyulaknál is szinte csak előnyei vannak az ivartalanításnak, ráadásul tarthatnál vele másik nyuszit. Más az, hogy naponta foglalkozol vele pár órát, vagy egész nap a fajtársával lehet...
2014. jan. 3. 16:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha ki is ivartalanítom utána nem fogja a lány nyuszit bántani vagy szekálni?Főleg ha fiatalabb a lány?Vagy fordítva :/ Nem gáz ha nem egy alomból származnának?
2014. jan. 3. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:
ha ivartalanítod, akkor vihetsz mellé lányt. csak semleges helyen kell összeszokniuk.
2014. jan. 3. 16:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt hogy semleges?Hogy nem a fiú nyuszi "területe"?
2014. jan. 3. 17:39
 19/21 anonim ***** válasza:
semleges az a terület ahol az új nyuszi nem érezheti a nyuszid szagát és így egyenlőek
2014. jan. 4. 23:00
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát meg kell ezt jól gondolnom!Főleg az ivartalanítást :/
2014. jan. 11. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!