Miért jó az egy hörcsögnek, ha egész éjjel tekerheti a mókuskereket?
egyszerűen nem bírok rájönni, mi lehet olyan érdekes abban hogy fut, fut de sehová nem jut el..
elfoglalja magát, dehát miért pont futással?
azért,mert ugye alapból sivatagi állat,ahol nagy utat kell megtennie h élelmet találjon,ha meg 1akváriumban/ketrecben van nem sokat kell neki mennie h jóllakjon:D meg ugye éjszakai állat ezért teker éjszaka.De az is lehet h kis helyen van,de szerintem ha zavar éjszakára vedd ki tőle
Tudom h nagyon idegesítő tud lenni:)
Kilóméterhiánya van :D
Nekünk mindig kint volt a folyosón a höri, na most volt, hogy már nyikorgósra szaladgálta a kereket, ilyenkor bekentem napraforgóolajjal, és elmúlt tőle egy időre a nyikorgás :D.A másik megoldás viszont, hogy szívószál darabot húztam a kerék tartó kis végeire, akkor sem nyikorgott, míg le nem rágta róla azokat is :).Ha kiveszed tőle, akkor is rohangálni fog a helyén föl-alá, akkor meg a forgács zörög , meg kapar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!