Szükséges ketrecet venni a vadászgörénynek? Vagy úgy is elél mit akár egy "szobamacska"? És ha még is kell ketrec akkor abból milyet vegyek?
Természetesen kell (és ezt kiemelném: KELL) görény ketrec. Hisz, ha eljön a párzási időszak keresheted a görényt.
Én láttam 8.000 forintért is, 3.500 - ért is, de ezek persze használtak voltak. Új ketrecet 10.000 forinton felül kapsz.
a barátnőm 13ezerért vett a görijének ketrecet, ami használt, de 1 kis domestosszal jól ki lehet fertőtleníteni, és ügyelj arra, hogy utána rendesen kiöblítsd, nehogy baja legyen!
és persze, ha használtat veszel neki, nézd át rendesen, hogy minden ajtaja zárható-e, megvan-e minden rács stb.
már bocsi de az én ketrecem 1 éves koráig távolról nem látott ketrecet:P mégis nyugton maradt:D jobban hozzámnőtt mert együtt aludtunk cipeltema városba(pólók rulez!) mindenhova....de eljött az idő hogy kelljen...amikor ivarérett lett olyan szaga lett hogy nem lehetett elviselni alakásban...szal kiköltözött a teraszra a szekrénykéből kialakított 3szintes ketrecben:)már ivartalanítottuk szal nem gáz a szaga,meg behozom napi 3-4 órát,viharban a szobában alszik:)
a ketrec igazából csak addig lényges amíg nem szokatod le a harapásról:D
de egy szobába bezárni(h amár nincs ketrec)no az feltétlenüls zükséges...
"már bocsi de az én ketrecem 1 éves koráig távolról nem látott ketrecet:P"
bocs ezt picit elírtamXD a görényem nem látott ketrecet:D
mert ugyan volt neki (első 1-2 hónap)de 1.nem bírtam hallgatni hogy nyüszög hogy miért kell ott lennie
2. megtanulta kezelni zárat:D
Én 12500 ft-ért vettem neki egy 80x42x45-ös ketrecet már vagy fél éve. Egyszerűen imádja:) Persze kint lenni jobban. :P
A kérdésre válaszolva pedig, a görény és a te érdekedben is a ketrec az kell.
Korlátolni kell őt, mivel ha tehetné egésznap kint lenne, felfedezőutakra indulna, elszökne.
A görény természete sokkal, de sokkal jámborabb mint egy szobamacskáé.
Kevés olyan görényvan amelyik úgy viselkedik mint egy cica. (én még nem is találkoztam ilyennel)
Ha nincs ketreced akkor a lakás valószínűleg tele lesz kakival, pisivel... szét lesz rágva esetleg karmolva... rumli lesz mindenhol... és minden el lesz dugdosva. ez a te részed...
Másrészt, a görény biztonsága az első... amilyen kis majmok tudnak lenni, nincs félelemérzetünk és még a szekrény tetejéről is képesek leugrani...
...a gazdinak kell rájuk vigyázni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!