Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS! 4hónapos törpenyulam...

Grace_ kérdése:

SOS! 4hónapos törpenyulam férges! MIT CSINÁLJAK VELE? SEGÍTSETEK LÉCCI!

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
AZONNAL orvos!
2014. jan. 2. 13:16
 2/7 anonim válasza:
hivj állat orvost vagy menj te személyesen állatpatikába(ha a nyul férges minnél hamarab kezelni kel) pár hónapja későn vettem észre hogy férgesek a nyulak és hamar elpusztultak
2014. jan. 2. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos ad rá tablettát, amit be kell neki adni. Egyébként ez nem olyan szörnyű, ha az utolsó válaszoló nyuszijai meghaltak tőle ilyen hamar, ott más baj is volt valószínűleg. Ettől függetlenül nyilván nagyon fontos kezelni.
2014. jan. 2. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Elvittük állatorvoshoz kapott fecskendős féreghajtót amit 3napon keresztül kell neki adagolni. Belekevertem a kajájába és szépen megette. Remélem,hogy meggyógyul. (Egyébként szerintem nem nagyon férges de valamennyi 100% hogy van benne.. az jó jel ha nincs benne sok nemde?)
2014. jan. 2. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Jol van a Nyuszi?
2014. jan. 7. 15:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen persze. Már két nap múlva semmi baja nem volt:))
2014. jan. 30. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor jo!
2014. jan. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!