Dzsungáriai törpehörcsög alá föld?
Sziasztok! A segítségeteket, tapasztalaitokat, véleményeteket (emberi módon) szeretném kérdezni. Bunkó, primitív válaszoktól kíméljetek légyszíves.
Nos.. :D a barátomnak szeretnék dzsungáriai törpehörit venni, mert vágyik egy kisállatra, és egy 18 éves fiúnak szerintem ez tökéletes kezdésnek. Az alomnál estem gondolkodóba, ugyanis akié a höri lenne, mondta hogy szívesen látná a járatait a kisállatnak stb:) mikor még kicsi voltam, a városi könyvtárunkban voltak hörik egy akváriumban, és alattuk tudom, hogy csak föld volt, kb úgy 30-40cm, és ott aztán volt járat dögivel. Vagy 2 évig úgy tartották õket, ebbõl kifolyólag gondolom, hogy nem árthat nekik. Én régen "tenyésztettem" is dzsungikat, tudok róluk mindent, éshát ugye az eredeti élõhelyükön is löszös-agyagoa föld van. Kivi vagyok ti mit gondoltok. Ha esetleg érdemes megpróbálni, szerintetek jó a bolti virágföld? És egy bolti állat hogyan viszonyulna a forgács után a földhöz, esetleg ha még fiatal a példány, minden jól megy? Válaszaitokat elõre is köszönöm! :))
Nekunk volt, de forgacsban. Szerintem jobb a forgacs, hiszen az akvarium sem olyan,mint a termeszetes elohelyuk.
Vegyel kettot sztem,nem szeretnek egyedul,de ne fiu-lanyt,mert soha nem lesz vege a szaporulatnak.
igen, folelg a dzsungik. es ha mar part akarunk nekik, csak ellenkezo nemu lehet mert az egyforma nemuek verik egymast. (meg a kulonbozo nemuek is nehezen szoknak ossze neha)
koszonom valaszokat
Szia!
Szerintem nem szerencsés földet alátenni. Enyém alatt forgács van.
Èn a ketrecet ajánlom. Jobban szellőzik, könnyebb egy ketrecet kivinni a fürdőszobába mint egy terráriumot. Viszont van a ketrecnek is hátránya pl. kitúrják belőle a forgácsot.
Ha nem szeretnél két hörit a verekedések miatt folyton szétválasztani akkor csak 1et vegyél!
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert a höri tartásához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!