Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Van egy már hamarosan 1 éves törpenyuszim. Kislánynak vettük,nagy gonddal választottuk ki a tenyésztővel,hogy az alomból melyik kislány,és csak ő volt. Mikor elvittük beoltatni,kíváncsiságból megkérdeztük az orvos aszisztensét,hogy szerinte lány vagy fiú -e (a nyuszi nagyon tiltakozott)és ő azt mondta,hogy fiú. Nem kis meglepetésként ért ez minket,hogy most akkor fiú -e vagy lány? Ezek után később,elkezdtek valami cicifélék nőni a hasán,úgy mint az anyamacskáknak. Nem tudom,hogy a nyusziknál ez hogy van,de mostanában azt vettem észre,hogy úgy tekereg a lábamnál,mint ahogy a fiú nyuszik udvarolnak,és olyan udvarló hangot is kiad. Utánanéztem az interneten,hogy hogy lehet a nyuszik neme között különbséget tenni,és az alapján én is lánynak találom,de akkor miért csinál úgy mint a fiú nyuszik mikor udvarolnak? Nem gondolom,hogy ez csak játék lenne,mert elég lényegre törően fejezte magát. Heréje sem nőtt,pedig akkor ha fiú lenne,már kellene,hogy legyen. Szoktak udvarolni a lány törpenyulak,vagy az enyémnek valami baja van? Előre is köszönöm a válaszokat.2013. dec. 31. 19:52
1/4 anonim válasza:
A nyulak ilyen jellegű viselkedéséhez nem értek, de ha elmondod az állatorvosnak és kéred, hogy ultrahanggal vizsgálja meg, akkor pontosan meg tudja mondani milyen nemi szervei vannak (és milyen nemű).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet,de azért még jöhetnek válaszok.
2013. dec. 31. 20:10
3/4 anonim válasza:
Ha bak, akkor szemmel látható a heréje a hátsó lábai között.
4/4 anonim válasza:
Sokszor előfordul, hogy a herék belül maradnak, ezért kell az ultrahang. Még az is lehet, hogy női és férfi nemi szervei is vannak (ilyen-olyan mértékben), akadnak ilyen példányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!