Mi baja lehet a csincsillámnak?
Figyelt kérdés
Az orra körül kihullott a szőr, a bajusz nagy része is, A felső két fog hiányzik. A lábán van egy seb, alig bír mozogni, bágyadt, nem iszik, nem eszik. Két éves. Péntek este lett rosszul, tegnap még megvolt a foga.2009. nov. 28. 11:45
11/18 anonim válasza:
Remélem soha többet nem tartasz állatot. Egy legyet nem bíznék rád!
12/18 anonim válasza:
Ennyit a jo állattartásodrol... *Ne fárraszátok magatokat.megDÖGLÖT*. -.- IQ=0,1..
13/18 anonim válasza:
lehetetlem vagy én akkor is sírtam amikor véletlenül rátapostam egy ártatlan csigára és te így vagy vele hogy nem baj megdöglött remélem hogy soha büdös életben nem lessz egyetlen állatod sem.Amikor olvastam hogy írtad hogy meghalt megdobbant a szivem ráadásul te tartodtad szegényt
14/18 A kérdező kommentje:
Na, pont, hogy anyám kezeiben halt meg, mert ő szerette a legjobban. És képzeld én is bőgtem, de nem a ti orrotok előtt. És én egy hangya agyontaposásával majdnem bőgök, és egész nap az jár a fejemben, hogy remélem szegény hangya nem érzett fájdalmat... Na, ennyit rólam...
2009. nov. 30. 07:49
16/18 anonim válasza:
Ha egy csincsilla ilyen állapotba kerül, az a nem megfelelő tartás és táplálás következménye. És még azon hezitáltatok, hogy az orvos sokba kerül.... Ne tartson állatot aki nem gondoskodik róla. Nem utólag kell bőgni, hanem esetleg segitséget kérni tapasztalt csincsillatartótól és aszerint gondozni. A szőrhiány gomba, ami a nem megfelelő higiéniai körülmények következménye, a kihullott fog, seb, a legyengült állapot pedig nagyfokú hiányállapot, ami nem két-három nap alatt alakul ki. Amit csináltatok az kimeríti az állatkinzás fogalmát!
17/18 A kérdező kommentje:
Már bocs, mindig a legdrágább tápokat kapta, almát, zöldséget, kész vagyonokat költöttünk rá havonta...
2009. dec. 1. 17:47
18/18 anonim válasza:
Lehet hogy régi kérdés,de muszáj hozzáfűznöm valamit:
Ha valaki ennyire szereti az állatokat, az nem ír olyat, hogy "már megDÖGLÖTT", max. elpusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!