Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha a nyuszi ketrece a hideg...

Ha a nyuszi ketrece a hideg kövön van nem lesz beteg nem fog fázni alulról? Vagy elég ha csak van egy szőnyeg darab a ketrecben vagy forgács?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 23:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

mondjuk úgy hogy arról könnyebb átnevelni, mint hogy egész végig pihe-puha pisilhető forgács van :D de ha nem jön össze akkor tegyél a ketrecbe emeletet és arra szőnyeget, oda biztos nem fog pisilni :) OSB lap van nálunk betéve, ahol a rácsnak van a függőleges része ott van egy kis bevágás és a műanyag tartja meg :)

én a saját nyuszómból indultam ki, ha a széna van szanaszét a ketrecbe akkor nagyobb az esély hogy mellépisil, mint mikor tettem be neki valami rongyot akár nyáron akár mamámnál mert ott hidegebb volt, ott egyszer pisilte le az egyiket az egy hét alatt a többi mint a wc-be ment :) sajnos ez nem úgy megy hogy én ezt akarom és így is lesz, mi itt tudunk okosak lenni és tapasztalatból beszélni, de korán sem biztos hogy az úgy is lesz, ki fogod tapasztalni idővel :)

egyébként nincs még meg a nyuszi ??

2014. jan. 9. 23:33
 22/22 A kérdező kommentje:
Még nincs meg de azt szeretném hogy minél jobb legyen neki ezért előre felkészítem magam ... Ketrec meg minden van már csak nyuszi wc nincs (majd lesz) meg széna (ami szintén lesz) :)
2014. jan. 10. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!