Mit tegyek ha edesanyam nem akarja engedni hogy torpehorcsogom legyen?
Figyelt kérdés
Mit tehetnek,nagyon szeretnem de edesanyam nem engedi.2013. dec. 27. 18:23
2/9 Swine Scorpion válasza:
Milyen kedves anyukád van! Egy 2-300g-os hörcsögöt nem enged meg.
3/9 anonim válasza:
könyörögj!!! igérj meg mindent! ha ez nem válik be jöhet a hiszti :)
4/9 anonim válasza:
Nekem is ez volt, és végül mégis kaptam.. Nagyon szépen kértem őket, és érveltem is. stb stb..
Csak is egy hörcsögöt vegyél ha még is veszel, mert ketten möglik egymást!!
6/9 anonim válasza:
milyen kedves anyukad van, hogy nem hagyja hogy vegyetek neki egy horcsogot... merthogy az biztos, hogy ra maradna, neki kene etetni, allatorvoshoz vinni, takaritani utana, amint te megunod kb. 2 het utan.
allatot az tartson, aki el is tudja tartani (es nem mastol varja hogy etesse-itassa-takaritson utana).
7/9 anonim válasza:
tanulj jobban és legyél szorgalmas pl.:mosogas el,porszívóz ki,rakj rendet stb...És talán előbb utóbb engedni fogja :)és ha nem megy győzd meg róla hogy miért érdemes hörcsögöt tartani
8/9 anonim válasza:
Érvelj sokat,és légy kitartó! :)
9/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Van más állatod? A hörcsög lenne az első állatod? Nagy felelősséggel jár ám egy ilyen kis állat gondozása is. 2-3 évig felelősséggel tartozol majd neki, a ki ki lesz szolgáltatva neked. Gondold át még egyszer, hogy jó ötlet-e. Üljetek le anyuddal és beszéljétek meg, hogy miért nem engedi, te pedig miért szeretnéd. Kell a hörinek megfelelő otthon is: minimum 40x40 cm alapterületű, 30 cm magas ketrec, ház, itató, tányér, mókuskerék, emeletek a ketrecbe, és még sorolhatnám. Mielőtt magadhoz veszed, olvass utána, hogyan kell tartani, esetleg érdeklődj ismerősöktől, ha nekik van (egyébként 7 éve vannak dzsungáriai törpehörcsögeim, szóval ha megengedi mégis anyud, írj privát üzenetet, és leírom hosszasan a tartásukat, meg a fontosabb dolgokat, amire figyelned kell). Az viszont fontos, hogy csak egyet vegyél, ugyanis magányos állatok, tehát ha többet veszel, megölik egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!