Milyen nevet adnál egy patkánynak?
A miénket Cücünek hívtuk, fiú volt,és ha ajánlhatom te is fiút vegyél, az én tapasztalatom az, hogy a lányok nem túl barátságosak és nagyon büdösek!
Cücüskénk nagyon jó fej volt, szabadon elvolt a lakásban, de nem piszkított csak a ketrece sarkába, nyáron szívesen hűsölt a nagyobb cserepes virágok földjén.Úgy megöregedett, hogy valószínűleg a vége felé már nem is igazán látott, így aztán egyszer szegényke kiesett az erkélyről, ahol nagyon sokat és szívesen tartózkodott! Megsirattuk!
Utána volt még két-három próbálkozás,(azok kislányok voltak),de egyik se jött be, így visszavittük az állatkereskedésbe!
Igaz, ezeket nem kérdezted, de azért gondoltam, hogy leírom, mert gondolom hamarosan patkánytulajdonos leszel!
Köszi az ötletet, már van egy patkányom, de azért jó hogy leírtad nekem fiú patkányom van azelőtt hörcsögöm volt és ezáltal választottam a fiút.
Köszi a válaszokat, írhattok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!