Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan rendezem be a törpenyúl...

Hogyan rendezem be a törpenyúl ketrecem?

Figyelt kérdés
Már vettem neki egy 1 méteres ketrecet, bele nyuszi wc-t itatót, tálat, házikót, szénatartót, fogkoptatót.Viszont kicsit bajban vagyok az alommal, mert mindenki mást mond. Úgy gondoltam, hogy elég neki,ha csak széna van alatta az jó puha, vagy a széna alá rakjak forgácsot? A wc-be pedig fapelletet? Mit javasoltok? Hamarosan jön a nyuszi, és fel akarok készülni a fogadására :)
2013. dec. 19. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Sem széna,sem forgács nem kell alomnak. Széna legyen a szénatartójában mindig , a WC-jébe pedig tegyél fapelletet - de rugalmasan kezeld,mert Ő fogja kiválasztani,hogy hol legyen a WCje :) Valamelyik sarokba fog gyakrabban pisálni,oda kell majd tenned és akkor használni fogja.
2013. dec. 19. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

vagy berakod a vécét és majd ő eltolja. az én nyulam fel volt háborodva, amikor tele volt almozva a ketrec, és fél napig nem produkált semmit.

akkor beraktam neki a vécét egy sarokba, ő áttolta a másikba, és még egyszer sem végezte a dolgát a vécén kívülre.

fapelletet tegyél bele, a ketrecbe meg egy anyagszőnyeget. ne ilyen műszálas, vagy hogy mondják szőnyeget rakj bele, mert az kidörzsölheti a lábát.

2013. dec. 19. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én nyuszim semmit nem tűr maga alatt, csak a wcben van neki pellet, egyèbként a csupasz műanyagon heverèszik. Eleinte tettem be neki törölközőt, párnàt, stb, de mindent kitúrt maga alól. A széna pedig nem alom, hanem táplálég, méghozzá a legfontosabb. Ami még praktikus lehet, ha a wct a szénatartó alá teszed, így ha kikaparja, könnyebb összeszedni takarításkor
2013. dec. 20. 01:44
 4/5 anonim ***** válasza:
3-nak : meg amúgy is szeretnek a budiban enni .. Ez valami perverzió a nyulaknál :)
2013. dec. 20. 06:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyit olvashattál a nyuszikról,de pár oldalt el kellene még olvasni!

Táplálás: [link]

etetési mennyiség: [link]

Még ebben is találhatsz pár hasznos infót: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3654715-n..

Ami fontos,hogy engedd ki minden nap legalább egy órára.

2013. dec. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!