Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Futógömb hörcsögnek?

Futógömb hörcsögnek?

Figyelt kérdés
Érdemes venni? Abban ki lehet tenni a ketrecből? Mi a lényege?
2009. nov. 21. 19:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém például nem szereti. Pedig még kicsi korában próbáltam beletenni többször is.

Jobban szereti ha hozok neki egy kisebb fű kockát és bele teszem egy üveg terráriumba, ott elvan vele 1-2 órát és utána vissza a rácsosba.

2009. nov. 21. 19:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

nekünk a deguknak van egy nagy.

Mikor még kisebb ketrecünk volt,akkor többször kiakartak jönni a ketrecbölde mindent megrágtak,így nem szerettük kiengedni.aztán vettünk egy ilyen gömböt. elöször oda tettük a ketrec ajtóhoz és nézegették, de nem akartak bele menni, aztán tettem bele kaját és ki be mászkált az egyik belöle, aztán egyszer rácsuktam,és szaladt egy kört, aztán gyorsan vissza engedtem a ketrecbe, de aztán megint bele akart menni, és nagyon élvezte,de amásik soha nem ment bele, egyszer bele raktam,de láttam hogy fél benne így többet nem raktam bele. de a másik állandóan bele akart menni,élvezte, de rá is van írva hogy max 20-30 perc. mi max 20 percet hagytuk benne,mert neki ez egy bezárt gömb és szerintem a másik bezárva érezte magát, menekült volna. Mondhatni hogy a nagyot soha nem tettem bele,mindig ö akart bele menni.

De most már egy 70x120x190 cm-es ketrecben vannak és itt akkora a telep hogy nem akarnak kijönni.

2009. nov. 21. 19:43
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekünk van hörcsöglabdánk, de sajna csak az előző hörcsögünk jött rá, hogy hogyan kell benne menni, a mostani nem. =( De nagyon vicces volt, ahogy futkározott a gömbben a szobában. =) A lényege szerintem az, hogy a hörcsög mozog, sportol, és közben arra mehet, amerre szeretne (már ha megtanulja irányítani), és nem kell attól félni, hogy elszalad vagy megrág valamit. Szerintem megéri megvenni, mert jópofa dolog. =)
2009. nov. 21. 19:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz a labda se, de ha jó játékot szeretnél neki venni, akkor inkább egy mókuskereket vegyél neki. Azt mindegyik hörcsögöm imádta, és szinte egész este abban futottak. Szerintem ez jobban megéri, mint a labda, mert azt nem mindegyik hörcsög szereti. Szerintem te se szeretnél egy bezárt helyen lenni.
2009. nov. 21. 19:50
 5/19 anonim ***** válasza:
Igen, pont az a lényege hogy ki lehet venni a ketrecből. Nekem is van és az én hörijeim nagyon szeretik (4 hörim is van). Így kicsit kimozdulhatnak a megszokott ketrecből, ahol az enyémeknek szintén van egy hörcsögkerék, de ez mégis csak más, hogy felfedezhetik a "világot". És nem olyan drága, én tavaly 1200FT-ért vettem. Tehát megéri :D
2009. nov. 21. 19:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 21. 21:11
 7/19 Salx Narval ***** válasza:
2009. nov. 22. 02:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Enyémnek volt és nagyon szerette =) meglehet vele próbálkozni de vannak hörik akik annyira nem szeretik.
2009. dec. 2. 15:58
 9/19 anonim válasza:
Nekem az én hörim nem szereti a kereket. Inkább vegyél neki létrát . Meglátod jobban fog neki örülni.
2011. febr. 7. 17:38
 10/19 anonim válasza:
Enyémnek is van,de mindig belepisilt fogalmam sincs miért.Most kapott egy ketrecet,2 emeleteset,azóta nem is kell a gömb:).Meg amúgy is ha kiveszem,egyfolytában követem,minek a gömb:)
2011. márc. 12. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!