Törpehörcsög tisztítása? FONTOS
Figyelt kérdés
A Törpehörcsögöm szőre (csak a háta) olajos lett. Étolajos, tehát nem lesz baja, de most nem tudom, hogy hogyan tisztíthatnám meg. Segítsetek lééci. Már megtörölgettem papírral, meg mindenféle puha izémizével, de nem lett jobb :/
MIT CSINÁLJAK??
2013. nov. 24. 19:25
1/13 anonim válasza:
Semmit, majd ő letakarítja magának. Nem lesz semmi baja tőle.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem, hogy este megtisztálkodik :P
2013. nov. 24. 19:33
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Még mindíg olajos szegényke :(
Pedig 2 napja mosakszik.
2013. nov. 26. 14:38
7/13 anonim válasza:
Esetleg nedves, de NEM csurom vizes!!! zsepivel vagy vattával töröld meg de le kéne jönnie egyrészt a forgácsnak is le kéne szednie másrészt magának a hörinek is le kéne tisztogatnia magát....
8/13 A kérdező kommentje:
Igen.. Tisztogatja ő magát, de sajnos még mindíg nem teljesen tiszta. De akkor nem lesz baja, ha nedves lesz egy kicsit a bundája? (Csak egy kicsit lesz nedves)
2013. nov. 26. 18:35
9/13 anonim válasza:
A hasát és a lábait ne vizezd be... Csak a hátát és törölgesd meg és tartsd melegen! :) (Nehogy hideg vízzel és ne is forróval kend. )
10/13 anonim válasza:
szerintem is nyugodtan meg lehet fürdetni nem lesz tőle semmi baja csak a hajszárítót kell mellőzni nekem is van törpehörcsögöm és már fürdettem egy párszor és az égvilágon semmi baja nem lett most is vígan éli az életét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!