Most ma vettem egy Tengerimalacot fél nem eszik még az baj ez az elsö napja itt ha meg fogom elszallad mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 18:27
1/5 anonim válasza:
Központozásról hallottál már? Tudod pont, vessző, irásjelek, ilyesmik. Időnként hasznosak, mert használatuk segitségével mások is meg fogják érteni, mi a faszt is akarsz...
2/5 anonim válasza:
Azért fél meg szalad el mert, ismeretlen helyen van. Kell neki idő míg megszokja az új helyét. Ne várj egyből csodát.. Kézből add neki a sárgarépát vagy épp uborkát vagy paprikát..stb. Én első nap megfogtam az ölembe raktam mindig őket..szegényke annyira félt, hogy nem is mert megmozdulni..majd idővel kezdett hozzászokni (mire a félelem is elmúlt), hogy kézben van. :) TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!!! (=
3/5 A kérdező kommentje:
Hát Németországban élek nincs ékezete a billentyumon :D kosz hűt akkor azt mondod hogy várjak és meg szok
2013. nov. 21. 19:27
5/5 anonim válasza:
De széna mindig legyen előtte! Muszáj neki enni!
Meg friss víz!
Beszélj hozzá sokat, ha közelítesz felé előbb mindig szólj hozzá, hogy megismerje a hangodat. Lehetőleg szemből menj feleé, ne felülről, mert a zsákmányállatok eleve félősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!