Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 1 hetes pici törpehörcsög...

1 hetes pici törpehörcsög haloklik (? ), anya elkülönítette, nem értem.

Figyelt kérdés

Reggel teljesen virgoncok voltak a picik,kezdték kostolgatni az eledelüket az anyának,másztak,elevenek voltak.hazaértünk du. suliból kislányom mondta,hogy vmi van az egyik picikével,hideg,kisebbnek tűnik,(a lakás meleg volt )"ájult" alig piheg. Mi történhetett? Anya elkülönítette az egyik sarokba,kivegyem? Nem értem gyönyörűek ,elevenek voltak,mire hazaértünk rá sem ismertem...

Járt valaki így?

2009. nov. 18. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én aranyhörcsögömnek is születtek kicsijei, és az egyik sajnos nem maradt életben, és az anyahörcsög betemette őt. Nekünk annak idején azt mondták, hogy védi az egészséges kicsinyeit.

Gondolj arra, hogy az állatok nem rosszindulatból tesznek ilyesmit, ezért nyilván oka volt az anyahörcsögnek arra, hogy elkülönítette az egyik picit. Lehet hogy beteg, vagy nem életképes... Szerintem ne vedd ki a picit, mert ti biztosan nem tudjátok az újszülött állatot etetni és életben tartani. Hátha az anya még visszaveszi magához.

A legjobbakat a hörcsögcsaládnak!

2009. nov. 18. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Figyelem közben,mászik az ubira meg a magvakra,de valami van vele,nem szoptatja az anya,elmegy tőle,próbáltam hozzátenni"nagyon elesett a "tesóihoz"képest :-(
2009. nov. 18. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:

(újra én) Szegény pincuri hörcsög. Sajnos nem tudjuk megkérdezni a hörcsögmamát, hogy mi a baja azzal a kicsivel.

Reméljük, hogy azért magához fogja engedni.

2009. nov. 18. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Nem tudsz valakitől segítséget kérni??? Pótmamt kéne neki találni, mert ahogy az idő fogyik, annál kisebb az esélye,hogy a mami visszafogadja. Dzsungáriait tenyésztek,tudom miről van szó. Pótmami nélkül nincs sok esélye...

2009. nov. 19. 18:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt esélye,ma reggelre elpusztult :-(
2009. nov. 19. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom:(

De... azért leírom, hátha legközelebb segít, ha neadjisten előfordulna megint. Barátnőm hörcsögének egyszer kétlábú hörije született, szintén dzsungi. A mama kitette a kicsit aza alomból. Barátnőm kivette, és saját maga etette pici fecskendővel. Azóta a höri majdnem fél éves, egészséges, és vidám. Ha legközelebb ilyen van, vedd ki, és próbáld te etetni tejjel, esetleg friss, nem bolti gyümölcslével.

2009. nov. 19. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én évekig tenyésztettem Mongol futó egereket. Álltalában egyszerre mindig 5-7 kicsi született. És az anya külön válszotta őket, egy kupacba a két "legerősebb", egy másik kupacba a két kicsit kisebb, és a harmadikba pedig a legéletképtelenebb került, aki álltalában mindig el is pusztult:(

Nem igazán lehet ilyenkor mit csinálni... én rá hagytam a fülire a kicsiket:)

Csak tudja mit csinál a gyerekeivel...

Egy vagy, kettő egérke szinte mindig meghalt, de akik meg nem azok nagyon szépek és virgoncok voltak:)

2009. nov. 19. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
De szomorú, nagyon sajnálom a picit.
2009. nov. 19. 22:09
 9/9 anonim válasza:
kb 35-50 centiről hajszárító legmelegebb fokozatával fújd legkisebb szélsebességen utána 1- másfél napig jó lesz és utána megdog erősödni az anyatejtől ne félj :)
2009. nov. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!