semelyik egérnek nem kell terrárium, a ketrec előnyösebb mindennek.
2013. nov. 18. 20:50
3/8 anonim válasza:
Plush Polyp, de, van olyan egér, amelyiknek kimondottan terrárium kell. Pl. a törpeegerek, akik csak pár centisek, simán átférnek bármilyen gyárilag készített, boltban kapható ketrec rácsai között. Ezért őket csak terráriumban lehet tartani.
Kérdező, mekkora az említett ketrec rácsköze?
2013. nov. 18. 20:58
4/8 A kérdező kommentje:
Nincs leírva, hogy mekkora a rácsköze, de itt van a link: [link]
2013. nov. 18. 22:12
5/8 anonim válasza:
Ezt egy id**ta találta ki hogy egereknek terrárium kell. Nem nem és ismételten csak NEM! A ketrec jobb szellőzésű, és nekik igencsak szükségük van erre + a mászás! (A forgács is b**omság kivéve ha alaposan át van szitálva. Ugyanúgy meg ez mint a patkányoknál. Csak egértartásnál le vagyunk még itthon mindig maradva úgy..20 évet.....)
Ha törpeegérről beszélünk nagyon jó! Nekem 4 kislány van egy Ferplast furet plusban.. Nm férnek ki a rácsok között. Óriási tér van nekik hogy este kimászkálhassák magukat. De emellett ki is vannak napi szinten engedve :0
2013. nov. 19. 16:19
6/8 anonim válasza:
Amugy minden állatnál a tér: minnél nagyobb annál jobb!!! Amit irtál igen kicsi :)
2013. nov. 19. 16:21
7/8 A kérdező kommentje:
De ha egyiptomi tüskés egeret veszek, az lehet hogy kiférne, mert elvileg nagyon kicsi réseken is kifér, ezért nem ajánlott ketrecben tartani. Pedig nekem az nagyon tetszik, csak a terráriumokat utálom mert nem praktikusak.
2013. nov. 19. 19:53
8/8 anonim válasza:
Én csak örülni tudok annak hogy Te is terra-ellenes vagy :) De ha a törpeegér nem fér ki a furet plus rácsain akkor a tüskés egér sem fog ;) ugyan iylen rácsozásúak a ferplast hörcsög ketrecek is, azok között is szétnézhetsz, illetve ha neten találsz olyat ami méretre jó, megkérdezed a kapcsolattartót hogy myilenek a rácstávok. Én szoktam kacifántosabbakat is kérdezni webshoposoktól :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!