Mikor cserélhetek almot?
Figyelt kérdés
múlt hétfőn adtam a hörimnek új almot, ma délután pedig kölykei születtek.. mikor cserélhetem ki? általában két hetente szoktam. (egyébként semmit nem tudtam arról,hogy vemhes, kicsit kövér volt mikor vettem, és csak most tudtuk meg miért..)2009. nov. 17. 21:48
1/3 anonim válasza:
Hát... attól függ milyen ketreced van. Barátnőm hörcsögei például a csőben fialtak, így ki tudta kaparni a forgácsot. Ha nálad a forgácsban vannak, akkor hagyd őket kb még egy hétig. Ha nagyon piszkos a forgácsuk nagyon óvatosan azt a sarkot cseréld ki, ahova pisilnek. Aztán amikor már látod kijönni a kicsiket, akkor nagytakarítás.
2/3 anonim válasza:
hát inimum 2 hét, de nem baj, ha bennthagyod a forgácsot 3 hétig.. az előtt semmiképp, mert megeszi az anya a kicsiket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!