Nagyon budos a nyuszim helye!?
Figyelt kérdés
2-3 naponta takarítom, nagy a ketrece és egy helyre kakil és pisil, de hiába takarítom ki, par oraval kesobb ujra budi van.
Fiu, és most olyan 5 hónapos..
Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen budi?
2013. nov. 13. 21:25
1/4 anonim válasza:
Ez nem tudom mért annyira zavaró.Nekem is vannak,de nekünk kint a szabadba kis épületben.De akkor te panelban tartod?Mert ha panelban tartod akkor elhiszem hogy büdös.Bocs,falusi vagyok.Azért is lehet büdös,mert hamarosan ivarérett lesz.Ha nem akarsz vele szaporítani,akkor heréltessed ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Bent a szobámban tartom, sajnos máshol nem tudom. Ha kiheréltetem akkor jobb lesz?
2013. nov. 13. 21:49
3/4 anonim válasza:
Mivel almozod? Csináld úgy, hogy veszel neki egy nyusziwc-t és csak abba tegyél fapelletet (ne forgácsot), a ketrec többi részére ne tegyél semmit! Ezt 1-2 naponta kell kicserélni és nem büdösödik. Másrészt viszont baknyúl, most ivarérik, szóval annak is van szaga, tényleg ivartalaníttasd!
Nekünk nőstény nyuszi van szobában, fapellettel almozzuk és csak a wc-t, azt pedig naponta cseréljük, így sosincs szag!
4/4 anonim válasza:
Mi van alatta? A forgács büdös lesz, a pellet nem. Nem kell mindenhova tenni, elég csak a wcbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!