Van egy 3 hónapos kisnyuszim. Szeretném, ha lenne társa, jó választás mellé egy lány kis nyuszi? Vagy inkább fiú? Miért?
nagyon ritka hogy két ivaros nyuszi megvan egymással, persze vannak kivételek de mi van ha már későn jössz rá hogy nem te vagy az a kivétel, fiú lány szaporodik, lány lány/ fiú fiú harcol a területért, a bakok még össze vissza fognak mindent pisilni, egy ivaros bak is jelöl mindent nehogy kettő.. szóval ha mindenképpen akarsz társak akkor csak ivartalanítottan fognak együtt megélni békésen, azt pedig 6-8 hónapos korában lehet elvégezni, mármint a műtétet :)
olvastam már olyat is hogy babanyuszikon megmutatkozott a területvédés valamint a párzani akarás jele, pedig ő még honnan tudná hogy mifán terem az :)
a három hónapos elvileg lány nyuszi nem biztos hogy 3 hónap múlva is lány lesz :)
a szobanyuszik nem társas lények, vagy is hogy téged is elfogad ugyan olyan társnak, te leszel a "falkavezér" ha nem kényezteted el nagyon :)
én pont a nőstényekről hallottam hogy mivel anya ösztön van bennük a területüket jobban védik harapással morgással mint a bakok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!