Hova, kinek tudnám odaadni, eladni a vadászgörényeimet és a hozzá tartozó felszereléseket?
A görik 6 év körüliek. Mindketten fahéjas színűek. Régebben volt egy alom kölykük, de azután mindkettőt ivartalaníttattam, így a jellemző büdi görényszaguk is megszűnt. Nagyon kedvesek, játékosak, szelídek és nagyon kajásak:)
Nos, együtt 25 ezret kértem értük figyelembe véve, hogy jópár éve ellátom őket és ivartalaníttattam is nem kevés pénzért.
A felszerelésekért pedig 10 ezret kértem, ha valakinek kellett volna (2 bazinagy ketrec, 1 szállítóláda, pórázok, 2 függőágy, 2 odúház, 2 almostálca, etető-itató edények, stb.)
Én így hirdettem meg őket csomó helyen. Aki fel is hívott (2-3 ember) tisztában voltak az árakkal, attól ijedtek meg, hogy csak együtt adtam volna oda a két kisállatot. Szerintem. Ez van...:(
Ha itt szétnzél, akkor találsz olyan kérdéseket, hogy: honnan tudnék ingyen görit szerezni?
Na, oda írj, ezt tartom a legegyszerűbbnek:D
De meghírdetheted oldalakon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!