Macska11 kérdése:
Tengerimalacot lehet-e télen kint tartani az udvaron?
Figyelt kérdés
Nálunk tavaly is és idén is Május elejétől November elejéig kint voltak szabadon a malackák. Hatalmas területen szaladgálnak. Szép kövérkék. Azt hallottam, Kakasszéken van egy ház, ahol szabadon vannak télen is. Én tavaly télen behoztam őket a lakásba, de nyilván egy kis dobozba tudom őket csak tartani a konyhába. Miután annyira szabadok az év nagy részében, sajnálom őket a kicsi helyre bezárni. De azt sem szeretném, hogy megfázzanak. Tehát kibírják a telet szabadon?2013. nov. 4. 14:10
1/5 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson!Hiszen a tengeri malac Peruból származik!Nézz utána hol van!Ez olyan mintha meztelenül kint tartanád a csimpánzokat a hóban!!!!Elpusztulnak!A tengerimalac a meleget szereti!
2/5 anonim válasza:
A tengerimalac a 12 fok alatti hőmérsékletet tartósan nem viseli el.
Csinálj nekik egy elkerített sarkot a lakásban, minél nagyobbat, persze ahogy a körülmények engedik és vedd ki őket szaladgálni minél többször.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is úgy gondoltam nem hagyom kint őket. Csak az a kakasszéki tartó érdekelne, nem-e ismeri valaki, vagy látta őket? Amúgy a vadasparkban is kint vannak... csak nem tudom, meddig.
2013. nov. 4. 16:06
5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk a kutya, a macskák, malackák jól elvannak. Nem bántják a malacokat... nem bántják egymást. Igazából van 3 tyúkunk,azok is szabadságolták magukat. Ők a legvérmesebbek! Rátámadnak a macskákra is... :-) Amikor a nyulainkat kitettük a szabadba, a kutya befeküdt közéjük. :-)
2013. nov. 4. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!