Csuklyás patkány? Akkor most minek szánják őket? Légyszi válaszokat!
Figyelt kérdés
Már jártam többször is ezen az oldalon,és csuklyás patkányt kerestem,találtam is.Először élőlények témában láttam őket,és azt hittem,kis kedvencnek szánják őket.De most terrarisztika/táplálékállat témában láttam őket.Akkor ezek szerint nem édesgetésre,hanem más állatok etetésére szánják őket?Azt tudom hogy nem szabad díszpatkányt venni kisállat kereskedésből,de kíváncsi vagyok.Köszi!
2013. nov. 1. 16:14
1/4 anonim válasza:
Igen, őket sajnos eleségállatnak szánják. Ha házikedvencnek szeretnél patit, tenyésztőtől vegyél, mert az ilyen kereskedéses/eleségállatnak szánt patik nagy eséllyel betegek, vemhesek, és agresszívek lehetnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2013. nov. 1. 19:26
3/4 anonim válasza:
Attól még hogy a mintája csuklyás lehet eleség állat, sajnos nem csak az albinók áldozatok, láttam már kereskedésben gyönyörű (de valószínűleg halálra ítélt, beltenyészetes, ha lány akkor a testvérei által vemhes) husky mintázatú patkányt... Ha szeretnél patkányt ne iylen helyen keresgélj, inkább menj fel facebook-ra van 2 csoport is, Ratmania és Patkányvarázs, oda belépve vannak akiknek véletlen almuk született és elajándékoznák a patkányaikat, vannak mentett patik (Rágcsainfó) vannak hobbytenyésztők, és külföldi neves jó tenyésztők!
4/4 anonim válasza:
Arra szánják, amire van kereslet. Ha valaki kiskedvencnek veszi akkor úgy adják, ha valaki kígyókajának akkor úgy. Elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!