Szőlőt adhatok a hörcsögömnek?
Figyelt kérdés
És száraz kenyeret fogkoptatásra? Vagy kekszet?2013. nov. 1. 11:37
1/10 anonim válasza:
Száraz kenyeretés szőlőt mindenképpen , örülni fog neki. Kekszet nem szabad adni .
2/10 A kérdező kommentje:
Mert én azt hallottam, hogy kenyeret azért nem szabad neki adni, mert élesztő van benne, és az nem tesz jót nekik. De akkor adok, köszi :)
2013. nov. 1. 11:46
3/10 anonim válasza:
NEM! szabad kenyeret adni max. teljesen csontszárazat, bár én azt sem adnék... Ha kekszet nem, akkor kenyeret sem, miben különbözne??
Szőlőt viszont persze jól megmosva, tuti permetmentes helyről!
4/10 A kérdező kommentje:
A papám szőlőjében termett a szőlő, tuti biztos helyről van. Meg az alma is és a répa is.
2013. nov. 1. 16:13
5/10 anonim válasza:
Az nagyon jó... :) *Irigy-irigy*
6/10 anonim válasza:
Csdontszáraz kenyeret kaphat,szőlőt csak magozva.
7/10 anonim válasza:
Adhatsz szőlőt magozva, száraz kenyeret és kekszet is. De kekszből csak a sima háztartási kekszet add!
Mindegyiket szabad tehát.
Csak mértékkel, mert a kenyér hízlal, a szőlőben meg sok a cukor.
9/10 anonim válasza:
száraz kenyeret csak hetente egyszer,de adhatsz neki am szőlőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!