Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kitől vagy hol vegyek sünit?

Kitől vagy hol vegyek sünit?

Figyelt kérdés
Szerintetek állattenyésztőtől vegyek vagy kisallatboltba?

2013. okt. 28. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a tenyésztőt ajánlanám.

Ad a sünihez tájékoztatást, kézhez szokott a pici, kezdő csomagot is kapsz, és tudod kik a szülei.

2013. okt. 28. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem kimész a rétre esténként és lehet fogni! elég nagyok is vannak már ilyenkor október végén!

Persze kicsik is! :)

Az meg ,hogy kik a szülei ezen besírtam. Nagyon sok köze van hozzá...!! xD

De Komolyan ha írsz privátot én fogok neked kint a réteg a Dóri Lovakkal szoktak lenni rengetegen!

Lovat is tudok adni mellé, így lehetséges ,hogy nem lesz magányos!

Ha megunnád majd későbiekben akkor meg csak bevágod a kútba!

2013. okt. 28. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

utolsó, te egy jó nagy retardált vagy.

ha találsz sünitenyésztőt az jó, de kisállatboltban is vehetsz.

2013. okt. 28. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Semmiképp se vegyél kisállatboltból! Sokszor azt sem tudják, pontosan milyen állat, nem adnak tanácsot, hogyan kell tartani. Szűk helyre vannak betéve, nincsen házuk, mert akkor nem látnák a vevők, és folyton kivilágított helyen vannak. És nem foglalkoznak velük. Sajnos ettől barátságtalan, stresszes, puffogós lesz a törpesüni, nem sok örömed lesz benne. Mindenképp tenyésztőtől vegyél. Írd be a Google-be és válaszd ki, aki neked szimpatikus. Mi itt vettük, csak ajánlani tudom, nagyon segítőkészek. [link]
2013. okt. 29. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:

2-es, remélem tudod hogy sünt nem lehet fogni. Az hogy Te ilyen retardált vagy, arról én nem tehetek.

Igen, kik a szülei, egy tenyésztőnél nem találsz beteg sünt, meg tudod nézni milyen a természete.

Gondolok itt:

Én sünim kissé puffogós, elsőre... Aztán megbékél rengeteget van kézben, nem azért puffog, anyja is ilyen természetre, azt mondta a tenyésztő akinél vettem hogy ő a morci a csapatban. :)

Kérdezőnek pedig mindenképpen a tenyésztőt válaszd. A származási lap mellett tudod mivel etették, mennyi idős, milyen körülmények között nőtt fel a picúr amíg nem került hozzád. (Hozzáteszem én még állatkereskedésben nem láttam sünt, szerencsére )

2013. okt. 29. 12:21
 6/6 anonim válasza:
Az, hogy belevágod a kútba, normális vagy? A rétben igazad van de a rétről beszedett nem olyan és bármilyen fertőzése lehet. Remélem nincsen sünid xD
2013. nov. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!