Kitől vagy hol vegyek sünit?
Én a tenyésztőt ajánlanám.
Ad a sünihez tájékoztatást, kézhez szokott a pici, kezdő csomagot is kapsz, és tudod kik a szülei.
Szerintem kimész a rétre esténként és lehet fogni! elég nagyok is vannak már ilyenkor október végén!
Persze kicsik is! :)
Az meg ,hogy kik a szülei ezen besírtam. Nagyon sok köze van hozzá...!! xD
De Komolyan ha írsz privátot én fogok neked kint a réteg a Dóri Lovakkal szoktak lenni rengetegen!
Lovat is tudok adni mellé, így lehetséges ,hogy nem lesz magányos!
Ha megunnád majd későbiekben akkor meg csak bevágod a kútba!
utolsó, te egy jó nagy retardált vagy.
ha találsz sünitenyésztőt az jó, de kisállatboltban is vehetsz.
2-es, remélem tudod hogy sünt nem lehet fogni. Az hogy Te ilyen retardált vagy, arról én nem tehetek.
Igen, kik a szülei, egy tenyésztőnél nem találsz beteg sünt, meg tudod nézni milyen a természete.
Gondolok itt:
Én sünim kissé puffogós, elsőre... Aztán megbékél rengeteget van kézben, nem azért puffog, anyja is ilyen természetre, azt mondta a tenyésztő akinél vettem hogy ő a morci a csapatban. :)
Kérdezőnek pedig mindenképpen a tenyésztőt válaszd. A származási lap mellett tudod mivel etették, mennyi idős, milyen körülmények között nőtt fel a picúr amíg nem került hozzád. (Hozzáteszem én még állatkereskedésben nem láttam sünt, szerencsére )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!