Tengerimalac étvágytalanság! Mi a teendő?
van 2 tengerimalacom egyik már 2 éves és mindigis jó evő volt,elötte a tesvére pusztult el 7 és fél napig szenvedett szegény. vittük orvoshoz és csak antibiotikumot adott neki de nem segített semmit.most a másik tesó van ugyanígy.nem eszik,gubbaszt,de érdeklődik a kaja után nyalogatja de nem harap bele nem tudom , hogy a fogával van gond vagy ott belül.nem tudom mire számíthatok mert az előző tesóra egy 10-est költöttünk és semmit sem ért.
fel tud e gyógyulni,vagy arra számítsak hogy elpusztul???
a válaszokat előre is köszönöm!!
szénát kap.hát itatom vizzel de kipróbálom a c-vitaminost eszik de nagyon keveset és csak kicsi darabokba fogyasztja el.szerintem a fogával van gond amikor kajás és nem bír magával mindig rágni szokta a rácsot most csak oda megy és néz meg az itatójuknál tökre úgy van hogy be kapná de mégsem.fájuk van amivel koptatják a fogukat de nem is tudom nem szeretném elvinni állatorvoshoz mert vele nincs kedvem úgy járni mint az másikkal,hogy csak kéri a pénzt és semmit se ér amit csinál és ami jó állatorvos vagy klinika az meg nagyon messze van:(
szóval próbálkozom az ötletekkel amiket adtatok és mégegyszer nagyon köszönm szépen a válaszokat!!:)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!