Akinek van törpenyuszija- Tenyésztőtől vagy állatkereskedésből való?
mik a tapasztalatok?ugyanis azt olvastam,hogy akik az utóbbiból származnak hajlamosabbak a betegségekre. vagy pl.fogproblémákra.melyik a legfiatalabb nyuszi amit állatkereskedésnél lehet venni? bocsi a sok kérdésért,de szretnék egy oroszlánfejű törpenyuszit.de most vacilálok. jobban szeretnék tenyésztőtől,de a közelben egy sincs.nem viselné meg a nyuszit ey másfél órás autóút?
ilyen téren elég tudatlan vagyok.xD
Nekem van törpenyuszim, az Árkádban vettük (3,5 éves), előzőt meg mammutbaan. Egyiknek sem voltak betegségi, fogproblémái. De ha már veszel, tényleg jobb lenne tenyésztőtől, adnak hozzá általában füzetet is, amiben a lényeges tudnivanlók le vannak írva, és ellátnak tanácsokkal. És tényleg egészségesebbek a tenyésztőnél vásárolt nyuszik. Bár a másfél órás út tényleg necces kicsit, de mondjuk kocsiban vagy nem túl tömött vonaton ha kiveszed a dobozból, nem lesz olyan rossz neki sztem, meg tegyél neki szalmát és egy kis zöldséget! :)
Hétvégén volt kisállat vásár, ott 5-6-7-8 hetes nyuszik voltak, szerintem az 5 hetes a legfiatalabb, akit megvehetsz.
Sok sikert a nyuszkóhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!