Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Félénk tengerimalac?

Ádi2.. kérdése:

Félénk tengerimalac?

Figyelt kérdés

Sziasztok kb 1 hónapja kaptam egy hosszúszőrű tengerimalacot.De nagyon félénk még most is szoktam simogatni meg beszélni hozzá de mikor odanyúlok hozzá elmenekül.Onnan ahonnan hoztuk egy külön épületben volt.

Mikor fog ˝megszelidülni˝

2013. okt. 13. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is kéne neki egy társ.Egyedül depressziós lesz!És,ha lesz társa,sokkal vidámabb és szelídebb lesz:).Etesed kézből stb. és beszélj hozzá halkan,így hamarabb megszelídül.Igazából a tengerimalacok nagyon félős állatok,igazán szelídek,például mint a kutyák,soha nem lesznek.
2013. okt. 13. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Holnap érkezik a társa.Köszi:)
2013. okt. 13. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
az én elsö cocim egyedül élt, majdnem 10 évet, nem kell neki feltétlen társ, ha tudsz vele foglalkozni nagyon sokat, tehát, ha te vagy a társa... amúgy amint haxaértem melóból, már pattant is ki a terróriumból és jött ûdvözölni... ari volt. eleinte félõs volt, de rengeteg kézbõl etetés és közös netezéssel õsszehaverkodtunk... ha már hozzádszokott, mikor odarondít valahová, egybõl tedd vissza a helyére és így egy idõ után nem fog pisilni, csak a helyén, a bogyeszok sajnos mindig jönnek belõle...
2013. okt. 16. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
De kell nekik társ!Vannak olyan malacok,akik egyedül is megvannak,de a többség depis lesz:(.
2013. okt. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!