Mi lehet a baja a degumnak?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem is nagyon eszik csak néha,meg elég sovány lett . Mozogni mozog, mondjuk régebben többet. Lehet megfog halni hamarosan? Kérlek segítsetek2013. okt. 11. 17:33
2/6 anonim válasza:
hát ha idős az állatka akkor előfordulhat hogy érzi a vesztét és ezért nem eszik
3/6 A kérdező kommentje:
szerintem annyira nem idos. 2 eve kaptam, akkor lehetett szerinten olyan 1 eves. zoldsegekkel,tokmaggal, meg a bolti kajaval. abba fokent ilyen karikak vannak meg ilyenek
2013. okt. 11. 19:31
4/6 anonim válasza:
Az, hogy egyedül van. Társas állatok, kéne mellé egy azonos nemű pár.
5/6 A kérdező kommentje:
van párja. de most vettem észre hogy az alsó foga túlnőtt a másikon. és itt a közelben nincs doki sehol ahová elvinném. mit lehet vele csinálni?
2013. okt. 12. 08:33
6/6 anonim válasza:
A kaján sürgősen változtatnod kell, mert a pufikarikáktól rövid úton baja lesz. A Panzi és a Yoyo lehet, amiket írsz, azok a legrosszabbak. A Chinchilla comlpletet kellene kapnia és mellette sok-sok szénát! Ezekkel tudja koptatni a metsző és örlőfogait, így nem nőne túl. A leírásod szerint egy fogvágás mindenképpen kell, ha csorog a nyála vagy , ami a metszők állapotából ítélve - amit írtál - elég valószínű. Kisemlősökhöz értő fogdokit keress, akinek van eszköze a vágáshoz/csiszoláshoz. Utána megfelelő táplálással elejét veheted, hogy még egyszer el kelljen vinni fogvágásra. Magától nem fog helyrejönni otthon. Félő, hogy ha vágás nélkül állítod át új kajára, már akkor sem fogja tudni magának bekoptatni. Segítség kell. Ha magára hagyod, biztosan elpusztul és nem kis szenvedések közepette, hiszen a túlnőtt fog átszúrhatja a szájpadlását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!